Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Єдиний податок для провайдерів

Нагадуємо, Інтернет Асоціація України направила відкритого листа Президенту України щодо захисту законних прав малого бізнесу галузі електронних комунікацій.

Асоціація звертає увагу гаранта Конституції на стійку тенденцію останніх місяців щодо намагання окремих чиновників і політиків у незаконний спосіб скасувати законне право підприємств малого бізнесу – постачальників послуг доступу до мережі Інтернет на використання спрощеної системи оподаткування.

ІнАУ вчергове наголошує про незаконність таких намагань, про що свідчить цілий ряд судових рішень на користь вітчизняних операторів, які оскаржують незаконні рішення податкової.

В свою чергу, в межах діалогу про детінізацію економіки України Голова Податкового комітету Данило Гетманцев почав отримувати листи іншого змісту.

Зазначені листи стосуються телекому, де білі провайдери фізично не можуть співіснувати з подрібненими всупереч закону на тисячі ФОП-ів, а

держава роками нічого не робила аби ситуацію виправити та забезпечити рівні умови оподаткування для всіх.

Нардеп обіцяє спрямувати ці листи за належністю і переконаний, фіскальні і правоохоронні органи почують бізнес.

 

Залишити коментар