Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Новини

Особи з інвалідністю, які можуть бути працевлаштовані

Наказом Мінсоцполітики від 10.04.2024 р. № 172-Н затверджено Порядок визначення осіб з інвалідністю, які можуть бути працевлаштовані, та надсилання до Державного центру зайнятості інформації про таких осіб.
Читати повністю

Уряд просять продовжити бронювання працівників аграрного сектору

Українська зернова асоціація (УЗА) просить уряд продовжити бронювання працівників поки адаптують нормативні акти відповідно до нового закону.
Читати повністю

Медичний висновок про тимчасову непрацездатність і електронний лікарняний

Медичний висновок про тимчасову непрацездатність та е-лікарняний — це два різні цифрові документи. МВТН — електронний документ, що формується в електронній системі охорони здоровʼя та засвідчує тимчасову непрацездатність пацієнта. Він є підставою для створення е-лікарняного.
Читати повністю

Суд підтримав позицію податківців щодо правомірності застосування штрафу

Судом касаційної інстанції підтримано позицію контролюючого органу щодо правомірності застосування до суб`єкта господарювання фінансової санкції у вигляді штрафу за порушення положень чинного законодавства при здійсненні роздрібної торгівлі пальним.
Читати повністю

Як провести операцію «сторно» на ПРРО?

Операція «сторно» це суто технічна операція, яка і так закладена в ПРРО. В історії ваших чеків знаходите останній чек, нажимаєте там на відповідну іконку, в залежності від того яке у вас ПРРО, який інтерфейс, і там воно зазначає «сторнувати чек». «Сторно» це означає повне анулювання чеку.
Читати повністю

Введення кримінальної відповідальності за відмову від проходження ВЛК

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку.
Читати повністю

Одержання платниками документу щодо стану розрахунків платників з бюджетом та фондами

В Електронному кабінеті удосконалено сервіс одержання Витягу щодо стану розрахунків з бюджетом та цільовими фондами за даними органів ДПС.
Читати повністю

Підстава для проведення документальної позапланової перевірки

Чи є підставою для проведення документальної позапланової перевірки звернення (заява) платника податків (ЮО, ФОП) на її проведення?
Читати повністю

Проведення документальних перевірок згідно з ПКУ

Із 16 березня 2024 року набув чинності Закон України від 23.02.2024 р. № 3603-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».
Читати повністю

Про право підприємства зберігати кошти у сейфі поруч з РРО

У касі, грошовому ящику, сейфі чи іншому місці проведення розрахунку не можна зберігати: готівку, яка не належить суб'єктові господарювання; особисті речі касира чи інших працівників
Читати повністю