Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Ідея економічного бронювання

Голова Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха розповів про плани запровадити економічне бронювання. 

“За бронювання спіробітників має відповідати роботодавець. Кого вважає за потрібним забронювати — за того сплачує 20 000 гривень воєнного збору на місяць. Бо коли за бронювання відповідає чиновник, то неодмінно зʼявляться скандали з верблюдами та ставками на спорт”, – пише нардеп.

Він зазначає, що українському бізнесу все одно потрібно бронювання, бо він має працювати.

Не буде бізнесу з його податками — не буде за що утримувати наших захисників.

Дмитро Наталуха наголошує, що бізнес має вирішувати сам, хто з його співробітників є стратегічним. При цьому він вважає, що шлях через постанови — морально та технічно застарів.

Він впевнений, що стратегічними мають бути не стільки галузі, які визначають чиновники, скільки конкретні працівники, яких визначає роботодавець. 

“Економічне бронювання — це про новий механізм ефективної взаємодії між бізнесом та державою. Та про збереження економіки. Чим довше ми тягнемо з економічним бронюванням, тим більше буде проблем. Зрозуміло, що всіх чоловіків в «бус» не затягнеш, але без раціонального пряника ефект від ірраціонального батога буде зворотнім для інтересів України”, – підсумовує нардеп. 

Залишити коментар