Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Місяць: Жовтень 2024

Суд підтримав позицію податківців щодо рішення про анулювання реєстрації платника податку на додану вартість

Судом касаційної інстанції підтримано позицію контролюючого органу щодо правомірності прийнятого рішення про анулювання реєстрації платника податку на додану вартість.
Читати повністю

Нові форми ПН та РК для операцій з постачання товарів в межах РЕЗ

Мінфін затвердив зміни до форм ПН і РК та оновлення декларації з ПДВ та додатків до неї. Зміни внесено через нові правила експорту агропродукції. Але використовувати нові форми ПН і декларації треба буде всім. У вересні діють старі форми, а з 1 жовтня - нові
Читати повністю

Як визначає податкова адресу ФОП-єдинника?

Держреєстрація фізичної особи - підприємця проводиться відповідно до норм Закону України від 15 травня 2003 року № 755-IV "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".
Читати повністю

Дата подання не співпадає з фактичною датою подання

Чи може бути невизнана звітність якщо реквізит – «дата подання» не співпадає з датою її фактичного подання, тобто звітність надрукована раніше, ніж подана?
Читати повністю

Порядок бронювання від мобілізації діє із 2 жовтня

Кабмін постановою від 01.10.2024 р. № 1125 оновив Порядок бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, тобто через Дію.
Читати повністю