Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Місяць: Вересень 2024

Економічне бронювання в процесі обговорення

Ідея запровадження в Україні економічного бронювання – це складне питання, яке зараз активно обговорюється в парламенті. Наразі напрацьовуються кілька окремих документів із різними підходами, а остаточної редакції проєкту закону ще немає.
Читати повністю

Новий порядок проведення медоглядів

На сайті СПО профспілок оприлюднено до обговорення проєкт наказу МОЗ «Про організацію та проведення обов’язкових медичних оглядів працівників певних категорій».
Читати повністю

Скасування форм Трудового договору між ФОП та працівником

На сайті Мінекономіки оприлюднено проєкт наказу Міністерства “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства праці та соціальної політики України від 08.06.2001 № 260”
Читати повністю

Чи вплине зростання податків на ціни в Україні?

Заплановане в Україні підвищення податків матиме майже нульовий вплив на інфляцію. Збільшення податків з громадян компенсується видатками з бюджету.
Читати повністю

Підняття податків суттєво не вплине на настрої інвесторів

За словами заступника Міністра економіки Володимира Кузьо, для інвесторів важливіша окупність проєктів, ніж податкові ставки. Ключовими факторами є інфраструктура, логістика та інтеграція в глобальні ланцюги постачання
Читати повністю

Фермерське господарство використовує земельну ділянку: хто сплачує орендну плату?

Відповідно до підпункту 14.1.147 ПКУ плата за землю – обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.
Читати повністю

Звітність про КІК в Україні, послуги з підготовки

З 2022 року на контролерів контрольованих іноземних компаній покладено обов’язки подання Повідомлень про КІК, Звітів про КІК, декларацій про прибуток або про майновий стан та доходи та сплачувати податки.
Читати повністю