Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Місяць: Серпень 2024

Зміни щодо боротьби з відмиванням грошей

Податковий Комітет ВРУ рекомендував прийняти законопроєкт № 10072 про внесення змін до деяких законів України щодо адаптації законодавства України до окремих стандартів Групи з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF) за основу.
Читати повністю

Особливості виплати лікарняних по вагітності та пологах

Декретні виплачують у 100 % розмірі суми, розрахованої виходячи з фактичного середнього доходу незалежно від того, скільки років жінка була застрахованою особою.
Читати повністю

Нещасний випадок на виробництві

Про нещасний випадок слід негайно повідомити орган Державної Інспекції Праці. Для цього роботодавець подає повідомлення відповідному районному інспектору праці за місцем настання нещасного випадку.
Читати повністю

Перереєстрація платника ПДВ у зв’язку зі зміною найменування: які реквізити зазначати в РК до ПН

Які реквізити зазначаються в розрахунку коригування до податкової накладної, що складається після перереєстрації платника ПДВ, пов’язаної зі зміною його найменування (прізвища, імені та по батькові)?
Читати повністю

Подавання документів на розблокування ПН після зміни місцезнаходження

Перелік документів, необхідних для розгляду питання прийняття комісією регіонального рівня рішення про реєстрацію/відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, реєстрацію яких зупинено, визначено п. 5 Порядку № 520.
Читати повністю

Навіщо Уряду місячна об’єднана звітність

Нагадаємо, що учора Податковий Комітет ВРУ погодив законопроєкт № 11416-д про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану.
Читати повністю

Уточнення правил подання даних про бенефіціарів

Починаючи з 01.09.2024 Мін'юст може штрафувати тих юросіб, які в установлений законодавством строк не внесли зміни до відомостей про своїх бенефіціарів.
Читати повністю

Можна не нараховувати ПДВ-зобов’язання на зруйновані основні засоби

Які підтверджуючі документи щодо зруйнування основних засобів, подані до податкового органу, є підставою для ненарахування податкових зобов'язань з ПДВ?
Читати повністю

Спосіб перевірити та облікувати усі адреси: для чого це потрібно

Більше половини українських територіальних громад вже розпочали вносити інформацію у новий електронний реєстр містобудівної сфери – Єдиний державний реєстр адрес (ЄДРА).
Читати повністю