Вітаємо на LifeBuh. Бухгалтерія це просто
Бухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровідБухгалтерські курси - Бухгалтерський супровід
(096) 091 94 04
life.buh.7@gmail.com
вул. Магістратська 88, офіс 212

Місяць: Червень 2024

Штрафів не буде за порушення рівня шуму електрогенераторами

ВРУ зареєстрували законопроєкт № 11372 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо звільнення від відповідальності за порушення вимог до рівня шуму під час користування електрогенераторами".
Читати повністю

Звільнення директора ТОВ за власним бажанням – без загальних зборів: законопроєкт

У ВРУ зареєстрували законопроект № 11371 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення належної реалізації права на звільнення директора товариства за власним бажанням".
Читати повністю

Житлова нерухомість непридатна для проживання

Відповідно до п.п. «ґ» п.п. 266.2.2 ПКУ не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, житлова нерухомість непридатна для проживання, в тому числі у зв’язку з аварійним станом, визнана такою згідно з рішенням сільської, селищної, міської ради.
Читати повністю

Податки для фінансування ЗСУ

В Україні не залишилося хороших рішень для фінансування Сил оборони. Про це повідомив голова Комітету ВР з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев на Банківському форумі від "Економічної правди".
Читати повністю

Три варіанти економічного бронювання

Процедура бронювання сьогодні є однаковою для всіх без винятків на безоплатній основі, пише "Обозреватель". Запропонований депутатами проєкт закону № 11331 пропонує бронювання працівників за сплати роботодавцем підвищеного військового збору у 20 400 грн на місяць.
Читати повністю

ВС став на бік ДПС щодо визнання дати зарахування валютної виручки

Датою зарахування валютної виручки вважається зарахування її на розподільчий рахунок. Подальший рух коштів з валютного на поточний рахунок юрособи, у т. ч. з використанням розподільчого рахунку, свідчить про використання коштів вже на території України
Читати повністю

1 липня спливає строк сплати податків за травень

За даними ДПС, 1 липня є граничним терміном сплати податкових зобов’язань за травень 2024 року. Але ті, хто поки що не має можливості сплатити податки та підтвердили це, зможуть сплатити після закінчення війни
Читати повністю